Stomydo producten

Producten bestellen

Stomydo® ook bij jou in de badkamer – bestel jouw stomadouche en plakverwarmer hier!

Jouw stoma en peristomale huid verdienen de beste verzorging. Dat voelt niet alleen fijner, maar zorgt ook voor betere hygiëne en een betere huid. Een betere huid leidt weer tot minder lekkages, en minder lekkages zorgen weer voor een betere… huid! 

Onze stomadouche en plakverwarmer zorgen ervoor dat je jezelf elke dag moeiteloos kunt opfrissen. Gewoon thuis, aan de wastafel, zonder helemaal uit de kleren te hoeven. Heb je een beetje tijd over? Neem dan een moment voor jezelf en geniet van de masserende straal die de huid rondom je stoma weer aangenaam en soepel maakt.

In onze webshop kun je kiezen voor de Stomydo stomadouche, de plakverwarmer of het voordelige combipakket. Je vindt er meer informatie over de producten zelf, en kunt ze bestellen door ze in het winkelmandje te plaatsen.

Zowel de Stomydo® als de Plakverwarmer kunnen worden opgegeven als specifieke zorgkosten bij de aangifte inkomstenbelasting. Hier is een extra verhoging van de aftrekpost van toepassing. Met een éénmalige investering in de Stomydo® blijft de huid rond je stoma voor altijd gezond. Dat gun je jezelf toch!

Je kunt onze producten via onze webshop, via mail óf telefonisch bestellen. Bel 077-3031 540 of je stuurt een e-mail naar info@stomydo.com.