Stomafistel

Verzorging van stomafistel

Een stomafistel; ze brengen vaak onhygiënische ongemakken met zich mee. Helaas niet te voorkomen, maar een goede opfrisbeurt kan al voor heel wat opluchting zorgen!

Illustratie stomafistel problemen oplossen met de Stomydo Stomadouche

Stomafistel: Vuil en vocht snel en gemakkelijk schoon

Net als bij een stoma lekkage en andere stoma problemen zorgt een stomafistel voor veel ongemakken, zoals pijn aan de peristomale huid. De gepatenteerde massagestraal van Stomydo® zorgt binnen no-time voor een betere doorbloeding en een fris gevoel, ook bij een fistel. Dit is juist bij een fistel heel belangrijk, want het zorgt voor een snel herstel.

Sluit de stomydo stomadouche aan aan de wastafel. Voorkomen van stoma lekkage, huidirritaties, stomafistel en stoma granulomen

Eenvoudig een stomafistel verzorgen aan je eigen wastafel

De Stomydo® biedt een snel en makkelijk alternatief. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma zonder dat je daarvoor helemaal uit de kleren hoeft. Alles gebeurt aan de wastafel en het de verzorging neemt maar een paar minuten in beslag, zo kun je waar en wanneer je wilt je stoma verzorgen. Binnen no-time is de huid rondom je stoma weer schoon en het geeft ook nog eens een heerlijk verfrissend en ontspannen gevoel!

Wat doet de Stomydo® stomadouche?

De Stomydo® stomadouche is een gebruiksvriendelijk, handzaam apparaat dat voor een snelle maar grondige verfrissing van de stoma zorgt. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma. Nadat je zelf de temperatuur hebt bepaald, spoelt de Stomydo® met een masserende straal al het vuil weg zodat de stoma na afloop weer fris en hygiënisch aanvoelt.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Ervaringen met de Stomydo

Wat kan Stomydo® nog meer voor je betekenen?

Plak- en lijmresten verwijderen

Minder huidirritatie

Betere hygiëne

Stomydo® testen?

Heb je een of meerdere Stomydo® producten gekocht maar ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!