Stoma opheffen

Extra nazorg bij een stoma opheffing

Een stoma kan tijdelijk of blijvend zijn. In het geval van een tijdelijke stoma zal er een dag komen waarop de stoma weer opgeheven wordt. Dagelijks je stoma verzorgen is straks dan misschien niet meer nodig, Stomydo® helpt je wel nog een handje bij een goed herstel.

Illustratie stoma terugleggen problemen oplossen met de Stomydo Stomadouche

Goede zorg bij opheffing van de stoma

Bij de opheffing van een stoma is een gezonde peristomale huid ontzettend belangrijk, dit zorgt namelijk voor weinig complicaties tijdens de operatie en een goed herstel. Door Stomydo® te gebruiken zorg je zelf voor een preventieve en goede verzorging, en daarmee een gezonde, vitale huid met een goede doorbloeding.

Sluit de stomydo stomadouche aan aan de wastafel. Voorkomen van stoma lekkage, huidirritaties, stomafistel en stoma granulomen

Eenvoudig aan je eigen wastafel

Na de opheffing is het belangrijk de huid goed schoon te houden. Meestal wordt er aangeraden een aantal keer per dag onder de douche te stappen. Stomydo® biedt een snel en makkelijk alternatief. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma zonder dat je daarvoor helemaal uit de kleren hoeft*. Alles gebeurt aan de wastafel en de verzorging neemt maar een paar minuten in beslag. Binnen no-time is de stoma weer schoon, worden talloze complicaties voorkomen en zorgt het bovendien voor een heerlijk ontspannen gevoel.

Wat doet de Stomydo® stomadouche?

De Stomydo® stomadouche is een gebruiksvriendelijk, handzaam apparaat dat voor een snelle maar grondige verfrissing van de stoma zorgt. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma. Nadat je zelf de temperatuur hebt bepaald, spoelt de Stomydo® met een masserende straal al het vuil weg zodat de stoma na afloop weer fris en hygiënisch aanvoelt.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Wat kan Stomydo® nog meer voor je betekenen?

Plak- en lijmresten verwijderen

Minder huidirritatie

Betere hygiëne

Stomydo® testen?

Heb je een of meerdere Stomydo® producten gekocht maar ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!