Stoma lekkage

Voorkom een stoma lekkage

Wat je ook aan het doen bent of waar je ook bent, lekkages komen nooit goed uit. Ze lijken soms onvermijdelijk, maar dat hoeft niet zo te zijn. Verzorging met Stomydo® kan er namelijk voor zorgen dat je voortaan lekkagevrij door het leven gaat.

Illustratie stoma lekkage problemen oplossen met de Stomydo Stomadouche

Stoma lekkages kennen geen goede timing

Het krijgen van stoma lekkages is veruit de meest genoemde klacht onder stomadragers. Het zorgt voor veel onzekerheid en het gevoel geen controle te hebben over je eigen lichaam en stoelgang. Daarnaast zorgt het voor veel ongemakkelijke situaties: zul je net zien dat het nét gebeurt wanneer je een witte broek aan hebt en er geen fatsoenlijk toilet in de buurt is.

Illustratie stoma huidirritatie problemen oplossen met de Stomydo Stomadouche

Een vicieuze cirkel

Er zijn natuurlijk allerlei redenen waarom een stoma lekt, maar een belangrijke reden is dat de huid teveel oneffenheden heeft, veroorzaakt door bultjes, wondjes en ontstekingen. Hierdoor hechten de huidplakken niet goed en is een lekkage onvermijdbaar. De dunne, agressieve ontlasting maar ook het vaak verwisselen van materiaal leidt dan tot verdere beschadiging van de huid. Een vicieuze cirkel, want zolang deze stoma problemen blijven optreden, blijven de lekkages elkaar opvolgen.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Sluit de stomydo stomadouche aan aan de wastafel. Voorkomen van stoma lekkage, huidirritaties, stomafistel en stoma granulomen

Onvoorziene opfrisbeurt altijd binnen handbereik

Bij een lekkage is het fijn je even snel op te kunnen frissen. De handzame stomadouche van Stomydo® reinigt de huid door middel van een aangename, masserende straal. Dit geeft een heerlijk, verlichtend gevoel bij huidirritatie en het broeierige gevoel van een lekkage. Daarnaast zorgt het voor een betere doorbloeding, waardoor de huid soepel en glad blijft. Zo kan de stomadrager op een prettige manier zijn stoma verzorgen, hechten de huidplaten beter en is de kans op lekkages aanzienlijk kleiner.

De stomydo wordt geleverd in een handige opbergtas

Stomydo® mee op reis

Ondertussen zo gewend aan je dagelijkse opfrisbeurt met Stomydo® dat je het op vakantie niet wilt missen? Er wordt een handige reistas meegeleverd die overal mee naartoe kan, en je kunt voor het gemak een extra kraanaansluiting aanvragen. Zo kan elke stomadrager zorgeloos op pad en alle dingen ondernemen die hij normaal ook zou doen, zonder zich druk te maken over de stoma.

Wat doet de Stomydo® stomadouche?

De Stomydo® stomadouche is een gebruiksvriendelijk, handzaam apparaat dat voor een snelle maar grondige verfrissing van de stoma zorgt. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma. Nadat je zelf de temperatuur hebt bepaald, spoelt de Stomydo® met een masserende straal al het vuil weg zodat de stoma na afloop weer fris en hygiënisch aanvoelt.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Ervaringen met de Stomydo

Wat kan Stomydo® nog meer voor je betekenen?

Plak- en lijmresten verwijderen

Minder huidirritatie

Betere hygiëne

Stomydo® testen?

Heb je een of meerdere Stomydo® producten gekocht maar ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!