Parastomale hernia

Verfrissing bij een parastomale hernia

Bij een parastomale hernia is de huid niet meer helemaal effen en vormen zich huidplooien rondom de stoma. Dat brengt wat uitdagingen met zich mee bij het schoonmaken.

Illustratie paratomale hernia problemen oplossen met de Stomydo Stomadouche

Stoma lekkages bij een parastomale hernia

Bij huidplooien en een oneffen huid is het vaak lastig om de huidplakken goed te plaatsen. Het verzorgen gaat daardoor wat moeilijker dan normaal, en ook stoma lekkages en andere stoma problemen zijn bij een parastomale hernia helaas onvermijdelijk.

Na een lekkage wil een stomadrager natuurlijk zo snel mogelijk zijn stoma verzorgen. Stomydo® reinigt de huid op een grondige maar aangename manier. Het gebruik duurt maar een paar minuten, dus ook wanneer de lekkage net op een onhandig moment plaatsvindt is een fris gevoel snel voorhanden.

Sluit de stomydo stomadouche aan aan de wastafel. Voorkomen van stoma lekkage, huidirritaties, stomafistel en stoma granulomen

Een fris gevoel, altijd binnen handbereik

De handzame Stomydo® stomadouche past op elke kraan en is gemakkelijk aan de wastafel te gebruiken. Aangezien je de stomadouche eenvoudig op de buik kunt plaatsen, hoef je voor gebruik niet helemaal uit de kleren, ideaal voor een snelle opfrisbeurt tussendoor. Het product wordt geleverd met een opbergtas waarmee hij bijvoorbeeld gemakkelijk mee kan op vakantie. Zo is de Stomydo® altijd binnen handbereik en kan de stomadrager met een onbezorgd gevoel op pad.

Wat doet de Stomydo® stomadouche?

De Stomydo® stomadouche is een gebruiksvriendelijk, handzaam apparaat dat voor een snelle maar grondige verfrissing van de stoma zorgt. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma. Nadat je zelf de temperatuur hebt bepaald, spoelt de Stomydo® met een masserende straal al het vuil weg zodat de stoma na afloop weer fris en hygiënisch aanvoelt.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Wat kan Stomydo® nog meer voor je betekenen?

Plak- en lijmresten verwijderen

Minder huidirritatie

Betere hygiëne

Stomydo® testen?

Heb je een of meerdere Stomydo® producten gekocht maar ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!