Plakresten verwijderen

Plakresten verwijderen en lijmresten zonder moeite wegpoetsen

Wist je dat het gebruik van Stomydo® er ook voor zorgt dat lijmresten van huidplakken makkelijk te verwijderen zijn? Dat scheelt een hoop extra schoonmaakwerk en biedt verlichting bij een aantal veel voorkomende stoma problemen.

Illustratie minder lijmresten tijdens het verzorgen van de stoma met de Stomydo Stomadouche

Grondig schoon, zónder irritatie

Plakresten zijn voor veel stomadragers een irritatiepunt wanneer ze hun stoma verzorgen. Deze vergen namelijk vaak extra poets- en schrobwerk met plakrestverwijderaars of andere middeltjes. Dit doet niet veel goeds voor de huid, zeker niet wanneer deze al rood en geïrriteerd is door bijvoorbeeld een stoma lekkage , wondjes of een huidaandoening.

Sluit de stomydo stomadouche aan aan de wastafel. Voorkomen van stoma lekkage, huidirritaties, stomafistel en stoma granulomen

Vuil wordt eenvoudig losgeweekt

Door middel van een lichte maar masserende straal weekt de Stomydo® al het vuil op de peristomale huid langzaam los. Na gebruik zijn eventuele overgebleven lijmresten eenvoudig weg te vegen. Dat zorgt voor een heerlijk fris gevoel en een gezonde huid, zónder grondige dagelijkse schrobbeurt.

Wat doet de Stomydo® stomadouche?

De Stomydo® stomadouche is een gebruiksvriendelijk, handzaam apparaat dat voor een snelle maar grondige verfrissing van de stoma zorgt. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma. Nadat je zelf de temperatuur hebt bepaald, spoelt de Stomydo® met een masserende straal al het vuil weg zodat de stoma na afloop weer fris en hygiënisch aanvoelt.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Ervaringen met de Stomydo

Wat kan Stomydo® nog meer voor je betekenen?

Betere hygiëne

Meer zelfvertrouwen

Minder materiaalverbruik

Stomydo® testen?

Heb je een of meerdere Stomydo® producten gekocht maar ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!