Minder materiaalverbruik

Betere hygiëne, minder materiaalgebruik

Aangezien de Stomydo® alleen water gebruikt, kun je alle pasta’s, crèmes, poedertjes, doekjes en gaasjes achterwege laten. Dat scheelt weer een hoop materiaal en gedoe!

Illustratie minder materiaalverbruik tijdens het verzorgen van de stoma met de Stomydo Stomadouche

Het enige dat je nodig hebt is water

Ervaring leert dat zogauw de kwaliteit van de huid beter is, schoonmaakmiddeltjes niet meer nodig zijn. Door de masserende waterstraal kun je op een heerlijke manier je stoma verzorgen terwijl al het vuil op een prettige manier weggespoeld. Plak- en lijmresten veeg je na de opfrisbeurt gemakkelijk weg, zonder extra gaasjes en schoonmaakmiddelen te gebruiken; met de Stomydo® gebruik je namelijk alleen water.

Sluit de stomydo stomadouche aan aan de wastafel. Voorkomen van stoma lekkage, huidirritaties, stomafistel en stoma granulomen

Minder stomalekkages

De straal zorgt daarnaast ook voor een goede doorbloeding waardoor de huid gezond en soepel wordt. Hierdoor blijven huidplaten beter zitten en kan het stomazakje op een stevige manier bevestigd worden. Daardoor wordt de kans op stoma lekkages en andere stoma problemen aanzienlijk kleiner. Dat is, naast minder materiaalgebruik, natuurlijk de grootste winst!

Wat doet de Stomydo® stomadouche?

De Stomydo® stomadouche is een gebruiksvriendelijk, handzaam apparaat dat voor een snelle maar grondige verfrissing van de stoma zorgt. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma. Nadat je zelf de temperatuur hebt bepaald, spoelt de Stomydo® met een masserende straal al het vuil weg zodat de stoma na afloop weer fris en hygiënisch aanvoelt.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Wat kan Stomydo® nog meer voor je betekenen?

Plak- en lijmresten verwijderen

Meer zelfvertrouwen

Betere hygiëne

Stomydo® testen?

Heb je een of meerdere Stomydo® producten gekocht maar ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!