Dagelijkse ontzorging

Dagelijkse ontzorging, meer zelfvertrouwen

Stoma lekkages en een onfris gevoel door andere stoma problemen doen geen wonderen voor je zelfvertrouwen en belemmeren het dagelijks leven zoals je het gewend bent. En dat is natuurlijk hartstikke zonde!

Illustratie meer zelfvertrouwen tijdens het verzorgen van de stoma met de Stomydo Stomadouche

Weer vertrouwen in je lichaam

De aanleg van een stoma is een ingrijpende gebeurtenis. Allerlei vanzelfsprekende lichaamsfuncties vallen weg, het lichaam voelt minder vertrouwd en de stomadrager heeft het gevoel weinig controle te hebben over de stoelgang en persoonlijke hygiëne.

Sluit de stomydo stomadouche aan aan de wastafel. Voorkomen van stoma lekkage, huidirritaties, stomafistel en stoma granulomen

Altijd een toilet in de buurt

Wat veel stomadragers ook zullen herkennen is het altijd in de buurt van een toilet willen blijven. Dat kan helaas niet altijd, en mede daardoor kiezen sommigen er liever voor thuis te blijven. Een dagje weg, een mooie stedentrip maken of er spontaan op uit gaan is niet voor alle stomadragers vanzelfsprekend. Moet je er dan toch een keer op uit, dan gaat dit gepaard met een onzeker gevoel en de drang om steeds te checken of alles nog goed zit.

De stomydo wordt geleverd in een handige opbergtas

Zonder zorgen op pad

Stomydo® neemt een hoop van deze beperkingen voor je weg. Door de betere hygiëne hechten huidplakken beter en worden lekkages vaak voorkomen. Ben je langer onderweg en is de kans op een lekkage nog steeds aanwezig? Dan gaat de Stomydo® gewoon mee in de handzame reistas en kun je waar en wanneer je wilt je stoma verzorgen . Zo is een onvoorziene opfrisbeurt altijd binnen handbereik. Dat scheelt een hoop onzekerheid en ongemakken. Kortom, geen enkele reden meer om thuis te blijven!

Wat doet de Stomydo® stomadouche?

De Stomydo® stomadouche is een gebruiksvriendelijk, handzaam apparaat dat voor een snelle maar grondige verfrissing van de stoma zorgt. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma. Nadat je zelf de temperatuur hebt bepaald, spoelt de Stomydo® met een masserende straal al het vuil weg zodat de stoma na afloop weer fris en hygiënisch aanvoelt.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Ervaringen met de Stomydo

Wat kan Stomydo® nog meer voor je betekenen?

Plak- en lijmresten verwijderen

Betere hygiëne

Minder materiaalverbruik

Stomydo® testen?

Heb je een of meerdere Stomydo® producten gekocht maar ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!