Betere hygiëne

Fris en hygiënisch gevoel zónder onder de douche te hoeven

Niet iedereen heeft altijd tijd en energie om elke dag een douche te nemen, maar wil wel graag zijn stoma verzorgen . Een alternatief is een snelle schoonmaakbeurt met een gaasje, maar dit is niet altijd een succes. Met Stomydo® heb je ‘the best of both worlds’: binnen no-time een super fris gevoel.

Illustratie betere hygiëne tijdens het verzorgen van de stoma met de Stomydo Stomadouche

Snel en verfrissend momentje voor jezelf

Door stoma lekkages , plak- en lijmresten of zweet voelt een stoma aan het einde van de dag niet meer zo fris aan. Voor een snelle opfrisbeurt worden vaak gaasjes gebruikt, want voor een douche is er niet altijd tijd of energie. Helaas heeft dit niet altijd het gewenste resultaat en kan zelfs onprettig zijn wanneer de huid rondom de stoma geïrriteerd of beschadigd is, of last heeft van andere stoma problemen.

Sluit de stomydo stomadouche aan aan de wastafel. Voorkomen van stoma lekkage, huidirritaties, stomafistel en stoma granulomen

Eenvoudig aan je eigen wastafel

De Stomydo® biedt een snel en makkelijk alternatief. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma zonder dat je daarvoor helemaal uit de kleren hoeft. Alles gebeurt aan de wastafel en de verzorging neemt maar een paar minuten in beslag. Of langer natuurlijk; de Stomydo® geeft een heerlijk verfrissend en ontspannen gevoel, perfect om even een momentje voor jezelf te nemen!

Wat doet de Stomydo® stomadouche?

De Stomydo® stomadouche is een gebruiksvriendelijk, handzaam apparaat dat voor een snelle maar grondige verfrissing van de stoma zorgt. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma. Nadat je zelf de temperatuur hebt bepaald, spoelt de Stomydo® met een masserende straal al het vuil weg zodat de stoma na afloop weer fris en hygiënisch aanvoelt.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Ervaringen met de Stomydo

Wat kan Stomydo® nog meer voor je betekenen?

Plak- en lijmresten verwijderen

Meer zelfvertrouwen

Minder materiaalverbruik

Stomydo® testen?

Heb je een of meerdere Stomydo® producten gekocht maar ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!