Hoe werkt de Stomydo?

Hoe werkt de Stomydo®?

De Stomydo® is zo ontworpen dat je hem waar en wanneer je wilt kunt gebruiken. Hij is eenvoudig aan te sluiten op alle kranen en daardoor makkelijk te gebruiken aan de wastafel. Een bijkomend voordeel is dat je de verzorging van begin tot einde zelf onder controle hebt; zeker bij een producerende ileostoma voorkomt dit veel ongemakken zoals ontlasting op de grond en vieze handdoeken.

Het gebruik, inclusief aansluiten, stoma verzorgen en opbergen, duurt maar 4 á 5 minuten, niet langer als de gebruikelijke verzorging dus. Volg de onderstaande stappen en je hebt binnen no-time een heerlijk fris gevoel!

Sluit de stomydo stomadouche aan aan de wastafel. Voorkomen van stoma lekkage, huidirritaties, stomafistel en stoma granulomen

Stap 1: Installatie

De stomadouche wordt geleverd met een gereedsschapset waarmee je de straalregelaar of mousseur van je kraan kunt vervangen met het ‘juiste’ zeefje. In het filmpje wordt er uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

Stap 2: Gebruik

Nadat de Stomydo® stomadouche aangesloten is en ook de afvoerslang op zijn plek ligt, draai je de kraan open en bepaal je zelf de gewenste temperatuur van het water. Plaats de transparante kap op je buik en laat de Stomydo® zijn werk doen. Laat de stomadouche minimaal twee minuten aan staan voor het gewenste resultaat.

Stap 3: Afdrogen en verzorgen

Klaar met opfrissen? Draai de kraan uit, verwijder de kap en dep met een schone handdoek of een gaasje nog lichtelijk na. Indien er nog wat lijmresten van de plak zijn achtergebleven kun je deze zachtjes wegvegen.

Stap 4: Stomydo® schoonmaken

Zorg dat je de transparante kap na gebruik goed afdroogt. Je kunt de Stomydo® wanneer nodig een grondige schoonmaakbeurt geven door hem helemaal uit elkaar te halen, uit te koken of schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Stomydo® testen?

Niet tevreden over onze producten? Dan krijgt je je geld terug!