Over Stomydo

Over Stomydo®

Jan Dorssers, stomadrager en goede vriend van Peter, ergerde zich mateloos aan het werk dat hij had bij een stoma lekkage. Helemaal uit de kleren, douchen en weer afdrogen; het kostte hem allemaal onnodig veel tijd en energie. Dat moet toch allemaal sneller en eenvoudiger kunnen?

Peter Cox heeft de Stomydo Stomadouche ontwikkeld

Inspiratiebron

Hij klopte met zijn vraag aan bij Peter, misschien kon hij als techneut wel iets vernuftigs vinden dat hem kon helpen? Peter vond inderdaad allerlei handige en goede producten, maar niets om het stomaroosje en de huid daar omheen schoon te houden.

Enkele maanden later overleed Jan helaas. En hoewel hiermee de inspirator van het vraagstuk wegviel, bleef Peter geïnspireerd door de vraag die Jan hem had gesteld. Want hoe simpel die ook leek, hij kon er geen antwoord op vinden. Niet op internet, niet via specialisten en zelfs niet via stomaverpleegkundigen. Dus zat er maar één ding op: zelf iets bedenken.

Eerste prototype

In 2014 was daar dan het eerste prototype van de Stomydo®. Deze werd de jaren daarop verder geperfectioneerd en met resultaat, want naast het verfrissen van de stoma (daar waar hij eigenlijk voor bedoeld was) bleek het ook nog eens een gunstig effect te hebben op de huidkwaliteit. Dat kwam vooral door de gepatenteerde masserende waterstraal van de Stomydo®; deze masseert als het ware de huid en zorgt voor een betere doorbloeding. Dat maakt de huid soepel en zacht, wat weer veel voordelen met zich meeneemt. Zo blijft namelijk niet alleen de huid fris, maar hechten huidplaten beter en is de kans op stoma lekkages aanzienlijk kleiner.

Een schoon en fris gevoel door de stomydo

Een fris en schoon gevoel voor iedereen

Inmiddels is Stomydo gepatenteerd en te koop. Jan heeft het dan niet meer mogen meemaken, maar zijn vermoeden dat er meer moest zijn dan de hulpmiddelen die hij voorhanden had klopte. Stomydo® maakt het verschil en bezorgt stomadragers over de hele wereld een fris en hygiënisch gevoel. Missie volbracht!

"We hebben zo'n 10 jaar gewerkt aan het prototype en het uiteindelijke product, de Stomydo. Met resultaat, want de Stomydo is écht effectief. Ik heb al veel opgewekte reacties mogen ontvangen van klanten wiens hygiëne en comfort enorm verbeterd zijn. Daar geniet ik volop van, want dat is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait."
Peter

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Stomydo® testen?

Heb je een of meerdere Stomydo® producten gekocht maar ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!