Ervaring van Brigitte

Ervaring van Brigitte

De ervaring van stomaverpleegkundige Brigitte (48)

De patiënt in kwestie is een mevrouw die al geruime tijd (20 jaar) stomadrager is. “Ze heeft al heel veel meegemaakt. Had een hele slechte huid en regelmatig een lekkage. We hadden al diverse dingen geprobeerd, maar niets leek echt te helpen. Mevrouw is de stomadouche gaan testen en de huidproblemen namen af.” 

Eerst zien, dan geloven

Stomaverpleegkundige Brigitte was in het begin sceptisch over de Stomydo. “Ja, dat geef ik eerlijk toe. In ons vak is dat eigenlijk ook niet meer dan logisch. We moeten eerst goed weten wat een product daadwerkelijk kan, voordat we het product aan onze klanten adviseren. Ik was blij verrast toen ik zag hoe de stomadouche werkte. De doorbloeding is veel beter, hierdoor herstelt de huid ook sneller. Mevrouw is er zelf ook enthousiast over. Ze heeft wel nog vrij veel last van lekkages, dus besparingen van het materiaal zien we nu nog niet direct terug. We zoeken nu nog een oplossing voor de lekkages, aldus Brigitte.

Stoma met schilferige huid
Foto 19-03-2018
Stoma met schilferige huid
Foto 06-04-2018
Stoma met schilferige huid
Foto 16-04-2018

Wat doet de Stomydo® stomadouche?

De Stomydo® stomadouche is een gebruiksvriendelijk, handzaam apparaat dat voor een snelle maar grondige verfrissing van de stoma zorgt. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma. Nadat je zelf de temperatuur hebt bepaald, spoelt de Stomydo® met een masserende straal al het vuil weg zodat de stoma na afloop weer fris en hygiënisch aanvoelt.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Stomydo® testen?

Heb je een of meerdere Stomydo® producten gekocht maar ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!