Erfahrung von Annelies

Erfahrung von Annelies

De ervaring van Annelies.

Annelies heeft een ileostoma, en daarmee ook problemen om zonder materiaal onder de douche te staan. De ileostoma blijft produceren en dat maakt een bezoekje aan de badkamer niet aangenaam. Even ontspannen en de huid wat rust geven in een warm bad is er al helemaal niet bij.

Elk stukje huid verdient aandacht

“Sinds ik een stoma heb, merk ik dat ik de huid rondom de stoma niet meer zo schoon krijg als daarvoor. Daarnaast heb ik ook best vaak last van lekkages. Doordat de huid niet schoon genoeg wordt en plakresten niet verdwijnen, krijgt ontlasting steeds weer de kans om te ontsnappen.”

Annelies is blij dat de Stomydo® haar hier nu een handje bij kan helpen, en gerichte aandacht geeft aan de peristomale huid. “Je staat er misschien niet meteen bij stil, maar vanaf het moment dat je een definitieve stoma krijgt ontneem je het stukje huid daaromheen voorgoed de mogelijkheid te ademen. Zelf merkte ik na verloop van tijd dat de huid wat grauwer werd, en in de zomer voelde ik me ook sneller ‘vies’ door het warme en plakkerige gevoel. Op zo’n moment wil je dat specifieke plekje kunnen verzorgen, want ik wil dat mijn huid nog een tijdje meegaat. Stomydo® geeft specifiek dat stuk huid de aandacht dat het verdient.”

Zalige masserende straal

Naast het frisse gevoel van de huid is Annelies ook blij dat ze van het gedoe met haar producerende ileostoma af is. “Ik hoef nu niet meer bang te zijn dat er tijdens het opfrissen ontlasting op de rest van mijn lichaam komt. Ook plakresten week ik zonder problemen los, hierdoor hou ik makkelijk tijd over om even te genieten van de zalige, ontspannende, masserende straal.” En alsof dat nog niet genoeg was, bespaart Annelies een hoop materiaal. “Sinds ik Stomydo® gebruik, heb ik eigenlijk alleen nog maar huidplakken en zakjes gebruikt.”

Onmisbaar en onvervangbaar

De huid is onvervangbaar en daar moet je voorzichtig mee omgaan, vindt Annelies. Ze is blij dat ze op deze manier allerlei huidproblemen voor is en zou de Stomydo® absoluut niet meer kunnen missen. “Heerlijk om de stoma te reinigen met zijn ‘eigen douche’. Het schone gevoel is zo fijn, dat het héél even voelt alsof er helemaal niets meer op mijn buik zit!”

Wat doet de Stomydo® stomadouche?

De Stomydo® stomadouche is een gebruiksvriendelijk, handzaam apparaat dat voor een snelle maar grondige verfrissing van de stoma zorgt. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma. Nadat je zelf de temperatuur hebt bepaald, spoelt de Stomydo® met een masserende straal al het vuil weg zodat de stoma na afloop weer fris en hygiënisch aanvoelt.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Stomydo® testen?

Heb je een of meerdere Stomydo® producten gekocht maar ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!