Ervaring van Roland

Ervaring van Roland

De ervaring van Roland

Begin 2015 meldde Roland zich met hevige maag- en darmkrampen bij de arts. De oorzaak kon niet gelijk vastgesteld worden, maar het was wel duidelijk dat er iets niet goed zat. Er werd besloten om de dikke darm en endeldarm te verwijderen en een stoma te plaatsen.

Na de ingreep voelde Roland zich gelijk stukken beter. De stoma wende snel en had hij geen directe klachten meer. Hoewel hij geen last had van irritaties of andere stomaproblemen, wekte Stomydo® toch zijn aandacht op het moment dat hij er via een collega over hoorde. Hij besloot het zelf ook uit te proberen.

Heerlijk gevoel

 Roland was al gelijk enthousiast over het resultaat, maar ook hoe prettig de straal aanvoelt. “Ik gebruik hem iedere avond, na het douchen”, vertelt Roland. “Dan laat ik hem 5 minuten lopen, dat voelt echt heerlijk.” Naast het ontspannen gevoel na het douchen elke avond, ontdekt Roland ook nog wat andere voordelen. “Lijmresten zijn nu een stuk beter weg te poetsen. Voorheen moest ik daar doekjes voor gebruiken, maar dat werkte niet altijd even goed. De overgebleven restjes gingen op den duur schimmelen. En dat zorgde dan weer voor huidirritatie en jeuk.”

Onbezorgd aan het werk 

Roland is schilder en moet zich hierbij elke dag in allerlei bochten wringen; de ene keer ligt hij op de grond, de andere keer werkt hij boven zijn hoofd. Dit vraagt enige flexibiliteit van zijn lichaam en de huid rondom de stoma. In dit geval is het dus extra belangrijk dat de huidplak goed blijft zitten. “Ik heb het idee dat mijn huid wat warmer is nadat ik Stomydo® heb gebruikt, en dat de lijm van de huidplak daardoor beter hecht. Hierdoor heb ik ook nauwelijks nog last van lekkages.”

Al met al is Roland dus hartstikke tevreden met zijn Stomydo®. “Hoe stoffig en zweterig ik na een dag werken ook thuiskom, met de stomadouche krijg ik alles weer schoon. Een heerlijk en fris einde van de dag!”

Wat doet de Stomydo® stomadouche?

De Stomydo® stomadouche is een gebruiksvriendelijk, handzaam apparaat dat voor een snelle maar grondige verfrissing van de stoma zorgt. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma. Nadat je zelf de temperatuur hebt bepaald, spoelt de Stomydo® met een masserende straal al het vuil weg zodat de stoma na afloop weer fris en hygiënisch aanvoelt.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Stomydo® testen?

Heb je een of meerdere Stomydo® producten gekocht maar ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!