De ervaring van Patricia (Crohnjuweel)

De ervaring van Patricia (Crohnjuweel)

De ervaring van Patricia (Crohnjuweel)

Patricia was 18 jaar toen de ziekte van Crohn bij haar werd vastgesteld. Er volgde een hoop ups en downs, waarbij ze ook een aantal keren op de IC belandde. Na enkele jaren werd er een stoma bij Patricia geplaatst, om de problemen te verhelpen. Even bleek alles weer goed te gaan, en kon de stoma weer verwijderd worden. Helaas bleek dat geen goede keuze, en werd de ileostoma zo snel mogelijk weer teruggeplaatst. Patricia is blij met haar stoma; het geeft haar veel meer vrijheid en de mogelijkheid haar dagelijks leven weer op te pakken.

Om het taboe rondom poep/stoma en alle andere darmziekte gerelateerde dingen te doorbreken, is ze haar blog Crohnjuweel begonnen. Doordat er veel over darmziektes onbekend is voor de meeste mensen, heerst er vaak onbegrip. Dat moet volgens Patricia veranderen. Ook wil ze laten zien dat je met een darmziekte en een stoma nog steeds een heel leuk leven kan hebben.

Patricia probeerde onlangs onze Stomydo uit en geeft dat heel positief ervaren. De huid rondom haar stoma is nu een stuk minder pijnlijk. Hieronder een video van haar demonstratie.

Wat doet de Stomydo® stomadouche?

De Stomydo® stomadouche is een gebruiksvriendelijk, handzaam apparaat dat voor een snelle maar grondige verfrissing van de stoma zorgt. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma. Nadat je zelf de temperatuur hebt bepaald, spoelt de Stomydo® met een masserende straal al het vuil weg zodat de stoma na afloop weer fris en hygiënisch aanvoelt.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Stomydo® testen?

Heb je een of meerdere Stomydo® producten gekocht maar ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!