Ervaring van Hugo

Ervaring van Hugo

De ervaring van Hugo

Terwijl Hugo in zijn ziekenhuisbed lag te herstellen van zijn stoma operatie, zocht hij op zijn telefoon alvast naar informatie over colostoma’s en kwam hij Stomydo® tegen. Heel interessant, vond hij.

Stomydo® was dan ook het eerste waar hij aan dacht toen de hechtingen bij zijn stoma na de operatie gingen ontsteken. Hij besloot de Stomydo® te bestellen, in de hoop de oplossing te hebben gevonden voor zijn pijnlijke probleem.

Tot zijn genoegen bracht Stomydo® inderdaad de verlichting die hij zocht. In combinatie met het gebruik van Flaminal Hydrozalf en een pastaring verdwenen de ontstekingen langzaam maar zeker. Hugo ontdekte ook hoeveel makkelijker het is om zijn stoma aan de wastafel te kunnen verzorgen, in plaats van onder de douche.

“Ik gebruik de Stomydo® bij elke verschoning en wisseling die ik thuis doe”, vertelt Hugo. “Ik merk het meteen wanneer ik hem een keer niet gebruik – dat voelt meteen een stuk minder fris aan!”

Wat doet de Stomydo® stomadouche?

De Stomydo® stomadouche is een gebruiksvriendelijk, handzaam apparaat dat voor een snelle maar grondige verfrissing van de stoma zorgt. Je sluit de handzame stomadouche makkelijk aan op je eigen kraan en plaatst de kap over het stoma. Nadat je zelf de temperatuur hebt bepaald, spoelt de Stomydo® met een masserende straal al het vuil weg zodat de stoma na afloop weer fris en hygiënisch aanvoelt.

Informatie of bestellen

Ben je benieuwd wat Stomydo® voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
De Stomydo® is eenvoudig te bestellen via onze webshop.

Stomydo® testen?

Heb je een of meerdere Stomydo® producten gekocht maar ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!